Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Siniša Vuco je na dijeti koju vole zvijezda Hollywooda smršavio 32 kilograma

Zagreb: Let 3 pozvao obožavatelje na janjetinu i puštanje golubova
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
12.05.2020.
u 15:00

Ovakav način prehrane dopušta da tijekom osam sati jedete koliko želite, a ostalih 16 sati se ne jede ništa. Vuco kaže kako se nije odrekao svoje omiljene janjetine.

Splitski pjevač Siniša Vuco pohvalio se kako je u nekoliko mjeseci konačno skinuo višak kilograma i došao do željene kilaže od 100 kilograma. Kroz nešto manje od godinu i pol dana smršavio je 32 kilograma i kaže kako se samo ekstremnim mjerama može doći do velikih pomaka i rezultata.

- U stvari, ja uopće ne jedem puno, izbjegavam jesti kruh i piti alkohol, po noći sam budan jer završavam album Živog blata 
‘Kad program završi’, pa danju zato spavam. Ne dižem se prije popodneva, to znaju svi koji su mi imalo bliski. Malo i hodam te nastojim da  svaki dan 12-14 sati u komadu ne jedem doslovno ništa - otkrio je Vuco za 24 sata kako zapravo povremeno posti. Ovakav način prehrane dopušta da tijekom osam sati jedete koliko želite, a ostalih 16 sati se ne jede ništa. Vuco kaže kako se nije odrekao svoje omiljene janjetine i kako mu je prvi obrok zapravo večera jer u vrijeme doručka i ručka još uvijek spava. Nakon večere jede voće ili mliječne proizvode, kruh ne jede, a vino si priušti svaka dva tjedna. 

Zagreb: Let 3 pozvao obožavatelje na janjetinu i puštanje golubova
1/6

- Sad sam opet mlad, lijep i zgodan, a od mene poželjnijeg glazbenika u Hrvatskoj nema - kaže pjevač. Njegovo je mišljenje kako je snaga volje i uma najbitnija u procesu mršavljenja i zato planira uskoro održati seminare na tu temu i svima koji  su zainteresirani objasniti sve o njegovoj tajni mršavljenja. Dijetu koja se zasniva na principu posta vole i mnoge zvijezde Hollywooda poput Jennifer Aniston, Halle Berry, Nicole Kidman i Beyonce koja je na ovoj način također izgubila višak kilograma.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:34 12.05.2020.

Strah i trepet svakog janjca u zagori. Samo ih je Vinko Coce vise potamanio.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
15:42 12.05.2020.

Legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije