Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova radijska koncesija

Siniša Svec i ekipa opet u radijskom eteru

milan peh siniša švec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.09.2014.
u 17:17

Vijeće za elektroničke medije danas je odlučilo novu gradsku radijsku koncesiju na području Zagreba, između osam kandidata, dodijeliti tvrtki Yammat d.o.o. i to na 14 godina, dok je od dvaju ponuđača radijsku koncesiju u Rijeci na 11 godina dobila Udruga Radio Marija...

Vijeće za elektroničke medije danas je odlučilo novu gradsku radijsku koncesiju na području Zagreba, između osam kandidata, dodijeliti tvrtki Yammat d.o.o., i to na 14 godina, dok je od dvaju ponuđača radijsku koncesiju u Rijeci na 11 godina dobila Udruga Radio Marija.

Iako je za novu zagrebačku radijsku koncesiju u utrci bio i Radio 101, Vijeće je utvrdilo da ta ponuda ne ispunjava uvjete natječaja u dijelu koji se odnosi na opće, programske i financijske uvjete. No, ono što je najzanimljivije jest to da iza Yammata stoji upravo jedan dio bivših zaposlenika Radija 101, točnije Alen Balen, Siniša Švec i Milan Peh. A uz njih trojicu tu su još i Dino Milić, Nataša Magdalenić Bantić, Silvija Šeparović... To pak znači da se Švec i ekipa vraćaju u radijski eter.

Yammat se u natječajnoj dokumentaciji obvezao ponuditi “izuzetno bogate informativne sadržaje”, a bit će u njihovu radijskom eteru povelikog prostora i za gospodarske teme, građanske inicijative, predstavnike civilnog društva te marginalizirane društvene skupine. Kako nakon ove vijesti mnoge zanima kada će nova radijska postaja zaživjeti, navedimo da je zakonski rok za njeno pokretanje 120 dana, a program će emitirati na 102,5 MHz.

>>Radio 101: 30 godina medijskog čuda

>>Švec: Moj gastro-radioblog

Komentara 2

AN
anamarija.neki
20:08 30.09.2014.

Aleluja!!!

Avatar Azriel
Azriel
18:13 30.09.2014.

konačno dobra vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije