Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasizam

Sinead šokirala i razočarala fanove novom izjavom

Foto: PA/Pixsell
1/4
06.11.2018.
u 18:58

Zaista više nikad ne želim provoditi vrijeme s bijelcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren, ni zbog kojeg razloga. Odvratni su", napisala je Sinead koja se po novom zove Shuhada' Davitt

Nakon što je prošli tjedan iznenadila svoje fanove objavom da prelazi na islam i mijenja ime, pjevačica Sinead O'Connor ne prestaje šokirati.

Ovaj put je na svom Twitteru poručila da više ne želi provoditi vrijeme s "odvratnim bijelcima".

- Strašno mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi to moja duša mogla osjetiti. Ali zaista više nikad ne želim provoditi vrijeme s bijelcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren, ni zbog kojeg razloga. Odvratni su", napisala je Sinead koja se po novom zove Shuhada' Davitt.

Njezini su pratitelji na ovu objavu reagirali različito - dok su je neki podržali, drugi su joj poručili da ih je jako razočarala.

- Ne moraš se ispričavati za ono što osjećaš. No ipak pokušaj zapamtiti da postoji dobro i zlo u svakom dijelu života, bez obzira na etničku pripadnost, religiju, seksualnu orijentaciju. Nadam se da ćeš naći mir bez mržnje prema drugima jer od nje kreću svi problemi, napisao joj je jedan pratitelj.

-Vau. Strpala si cijelu jednu rasu u istu kategoriju. Mislio sam da si bolja od toga. Nedavno sam te hvalio. Jako sam razočaran, napisao je drugi.

- Neće se svaka osoba koja nije musliman ružno ponašati prema tebi, isto kao što se neće svaki musliman ponašati lijepo. Ja sam se preobratila prije 22 godine i doživjela sam brojne predrasude od muslimana koji imaju jako zadrte poglede na preobraćenike, upozorila ju je treća.

Pogledajte video o slavnim osobama koje su prešle na Islam:

Ključne riječi

Komentara 41

IL
ildefonsa
19:38 06.11.2018.

Nije koza niti urbana ljevičarka neko duboko poremećena osoba sa ozbiljnim dijagnozama. Nije ljudski napadati bolesnika.

Avatar comparator
comparator
19:56 06.11.2018.

Poznajem osobu udanu za muslimana iz Pakistana koja je prošla kroz konfuziju mješanog braka jedne liberalne osobe s prikrivenim muslimanom . Na kraju je postala robinja bračnog partnera zbog djece i ucjena fa će ih odvesti u Pakistan. Epilog svega je slom živaca i patnja koja ne prestaje.

AI
airbender
19:18 06.11.2018.

pukla ko kokica + isprani mozak... fuj fuj bijelci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije