Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Sin slavne manekenke preminuo u 25. godini: 'Život mu je skratila ova užasna bolest'

Foto: Profimedia
1/6
19.01.2021.
u 11:29

Brent je slijedio životni put svoje majke. Bio je poznat u modnom svijetu, a mnogi su ga zamijetili u kampanji za luksuzni modni brand Balmain

Harry Brant, sin slavne manekenke Stephanie Seymour, preminuo je u 25. godini od slučajnog predoziranja. Harryjevu smrt potvrdila je njegova obitelj.

''Zauvijek ćemo biti tužni što je njegov život skratila ova užasna bolest. Puno je postigao u ove 24 godine, ali nikada nećemo imati priliku vidjeti što bi još učinio. On nije bio samo naš sin. Bio je divan brat, unuk i ujak, ali i brižan prijatelj. Bio je kreativna, draga i moćna duša koja je unijela svjetlo u život mnogih ljudi. Bio je predivna osoba iznutra i izvana", stoji u priopćenju.

Brent je slijedio životni put svoje majke. Bio je poznat u modnom svijetu, a mnogi su ga zamijetili u kampanji za luksuzni modni brand Balmain. 

Harry je 2016. bio uhićen zbog posjedovanja opojnih sredstava, a njegovi roditelji otkrili su kako se ove godine spremao ići u kliniku za odvikavanje

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar YUKA1962
YUKA1962
12:15 19.01.2021.

Kakvo je to "slučajno" predoziranje????

EL
Elektra268
12:21 19.01.2021.

Dragi Bože, kakvo samozavaravanje.. Da slučajno obitelj ne bi ispala odgovorna i disfunkcionalna! Onda je narkomanija bolest, a predoziranje je slučajno...

NJ
njofra51
12:14 19.01.2021.

sam si je skratio svoj zivot, a ne ova uzasna bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije