Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALKA

Sin poznatog pjevača doživio prometnu nesreću i odmah objavio snimku

Foto: Instagram
1/5
27.03.2019.
u 16:16

Enis je na Instagramu odmah objavio snimku s mjesta nesreće te napisao kako je automobil smrskan, a prijatelj i on nisu teže ozlijeđeni

Enis Muslimović, 28-godišnji sin poznatog bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Halida Muslimovića imao je tešku prometnu nesreću u Njemačkoj. Po Enisa i prijatelja koji je bio s njim u automobilu došla je hitna pomoć, a Muslimović je odmah na Instagramu objavio video s mjesta nesreće na kojem se vidi smrskani automobil te prijatelj i on u kolima hitne pomoći. 

– Hvala Bogu dobro smo – napisao je Enis. 

Foto: Instagram Asos

Halid Muslimović u bivšoj je Jugoslaviji bio jedna od najvećih zvijezda narodne glazbe, čije se su se ploče prodavale u milijunskoj tiraži. Izdavao je za Croatia Records (bivši Jugoton), diskografsku kuću koja mu je prije nekoliko godina izdala i kompilaciju s 50 najvećih hitova. Sina Enisa dobio je 1991. u braku sa suprugom Adelisom, s kojom ima i četiri godine mlađu kći Lejlu. 

Komentara 15

ID
ID72
17:17 27.03.2019.

ko je taj da nam je važna ta informacija

Avatar Pezo
Pezo
17:10 27.03.2019.

Ti muslimani masovno ginu na Njemačkim autocestama....najprije onaj pjevač pa sad ovaj....

DU
Deleted user
20:59 27.03.2019.

Kola hitne pomoci?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije