Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA SPOLA

Sin legendarne glumice postao je žena: 'U čudu i ponosu suprug i ja gledali smo kako Thomas postaje Ruby'

Foto: DPA/AP/PIXSELL
1/5
01.08.2021.
u 13:38

- U čudu i ponosu suprug i ja gledali smo kako je naš sin koji je prije bio poznat kao Thomas, postao naša kći Ruby, kazala je Jamie govoreći o procesu tranzicije. Otkrila je i kako se Ruby iduće godine namjerava vjenčati, no nije poznato radi li se o muškarcu ili ženi.

Glumica Jamie Lee Curtis (62) ponosno je otkrila da je njezino najmlađe dijete transrodna osoba. Ona je u intervjuu za magazin AARP rekla da je njezino 25-godišnje dijete sa suprugom Christopherom Guestom više nije muškarac nego žena, otkrivši svijetu novo ime svoje kćeri.

- U čudu i ponosu suprug i ja gledali smo kako je naš sin koji je prije bio poznat kao Thomas, postao naša kći Ruby, kazala je Jamie govoreći o procesu tranzicije. Otkrila je i kako se Ruby iduće godine namjerava vjenčati, no nije poznato radi li se o muškarcu ili ženi. 
Ruby je kreatorica računalnih igara, a Curtis i Guest imaju i 34-godišnju kći Annie koja je instruktorica plesa.

Foto: Instagram

Curtis, koja je kći filmskih zvijezda Tonyja Curtisa i Janet Leigh, rekla je da je odrasla među homoseksualcima zahvaljujući svojim holivudskim roditeljima.

- Šminkerica moje majke bila je gay, dramaturg s kojim je igrala i koji je bio veliki prijatelj naše obitelji također je bio gay. Ne morate imati vlastito iskustvo da biste imali suosjećanje i potrebu za pravdom i jednakošću. U LGBTQ svijetu zasigurno imam prijatelje i obitelj, ali ne moram imati izravno iskustvo da bih osjetila prihvaćanje i jednakost u svim područjima - istaknula je glumica. 

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole 'Nadalinu' 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

BU
burn
14:36 01.08.2021.

Malo vuče na Carlu del Ponte. I ona je bila muškarac zarobljen u tijelu žene ili obratno ne znam više ...

AM
Admine mater ti jebem
15:40 01.08.2021.

Jeste li sigurni da je baš toliko ponosna? Razumijem da roditelj podrži svoje dijete i kada nešto nenormalno uradi ali baš da bude ponosna to? Bože sačuvaj.

YA
yamahaha
15:35 01.08.2021.

Sretne li majke!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije