Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

Skandal na kraljevskom dvoru: Princ umiješan u seksualnu aferu?

Monika Jakišić Princ Andrew George Clooney Puff Combs
Foto: PA/Pixsell
1/3
02.01.2015.
u 22:09

Anonimna žena u postupku protiv bankara Jeffreya Epsteina izjavila je da je nekoliko puta bila prisiljena na seks s vojvodom od Yorka dok je još bila maloljetna. Međutim, Buckinghamska palača te optužbe opovrgava.

Nevolje za princa Andrewa, sina kraljice Elizabete II. i vojvode od Yorka, započele su kada je  neimenovana ženska osoba na njujorškom sudu izjavila da ju je bankar i multimilijarder Jeffrey Epstein 'posuđivao' svojim bogatim i moćnim prijateljima kao seksualnu robinju. Među njima je bio, kako navodi, i član kraljevske obitelji.

Žena tvrdi kako je više puta bila prisiljena na seksualne odnose sa princom Andrewom i da su  odnose imali u Londonu, New Yorku i na jednom privatnom karipskom otoku. 

Optužba protiv princa zapravo je dio sudskog procesa koji se vodi protiv njegovog bivšeg prijatelja Jeffreya Epsteina kojeg se optužuje za prisiljavanje maloljetnih osoba na seksualne odnose s njim i njegovim partnerima.

Epsteinu ovo nije prvi seksualni prijestup. Naime, iza njega je već odslužena zatvorska kazna zbog plaćanja seksualnih usluga 14-godišnjoj djevojci.

Buckinghamska palača oštro je demantirala optužbe na račun princa Andrewa i odbacila njegovu umiješanost u seksualnu aferu.

'Optužbe se odnose na građansku parnicu koja je već dugo u tijeku u Sjedinjenim Državama, u kojoj vojvoda od Yorka nije stranka stoga nećemo komentirati pojedinosti. Međutim, kako bi se izbjegle sumnje, svaka naznaka nedoličnog postupka s maloljetnicima potpuno je neistinita' - priopćila je glasnogovornica Buckinghamske palače.

>>Princ Andrew u vezi s Hrvaticom, bivšom Clooneyevom djevojkom

>>Napokon se oglasila Hrvatica u kraljevskom skandalu

Komentara 2

SE
senior
22:33 03.01.2015.

Bravo za princa Andrewa, barem je gurao u pravu rupu.

PL
plotto
12:56 03.01.2015.

Ciobankster pedofil ?! To kod njih ide pod rubriku - normalno jer su najveći ljubitelji svega izopačenog i nastranog.A o britanskom dvoru bolje ne trošiti riječi jer i njihova loža ima ubačenu khazarsku genetiku.Tamo je pedofilija sastavni dio života,skupa sasa satanističkim ritualima,Sjetimo se smeća zvanog Jimmi Savile, koji je desetljećima napastovao djecu i maloljetnike ,čak i za vrijeme snimanja glazbenih emisija na BBC.Pedofilski lobi na BBC-ju je zastrašujuće jak i utjecajan,kad je on mogao djelovati tako dugo bez posljedica,a to se odnosi i na politiku,Jimmi Savile je inače bio prijatelj britanskog premijera Camerona,koji se tobože čudio kad je doznao što je Savile radio skoro 40 godina.Zlostavljanje i mučenje djece u ritualnim obredima,gotovo da je potpuno nepoznato javnosti i ostalo bi skriveno da nisu progovorile žrtve zlostavljanja.Čak i tada je bio jako veliki otpor tim istragama jer je u svim elitnim strukturama britanskog društva iznimno jak pedofilski lobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije