Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Sin Gordona Ramsaya izgleda poput njegove vjerne kopije!

Gordon Ramsay
Foto: Alan West/WENN.com
1/3
21.11.2016.
u 17:36

Ramsay se svojom "kopijom" pohvalio i na Instagramu, gdje je objavio fotografiju sa sinom i napisao: – Moj najbolji prijatelj. Izgleda vrlo dotjerano

Poznata uzrečica "kakav otac, takav sin" idealna je za kuhara Gordona Ramsaya i njegova sina Jacka. Gordon je s obitelji sinoć došao na dodjelu nagrada BAFTA, a sve prisutne oduševilo je kad su vidjeli koliko Jack sliči na Gordona. Kuharov 16-godišnji sin pozirao je nasmiješen u smokingu, a njegova frizura i izraz lica potpuno su podsjećali na Gordona, pa su mnogi u šali rekli kako je on Ramsayeva vjerna kopija. Uz njih je na crvenom tepihu pozirao i ostatak obitelji Ramsay – Gordonova supruga Tana te preostala djeca – 15-godišnja Matilda, 17-godišnja Megan i Jackova sestra blizanka Holly.

Pohvalio se i na Instagramu

Ramsay se svojom "kopijom" pohvalio i na Instagramu, gdje je objavio fotografiju sa sinom i napisao: – Moj najbolji prijatelj. Izgleda vrlo dotjerano. Ipak, njegov najbolji prijatelj neće slijediti očeve stope. Ramsay je nedavno kazao kako je Jack opsjednut marincima te kako se namjerava školovati za časnika britanske vojske.

 

My best mate, looking very dapper @jackramsay1999

A photo posted by Gordon Ramsay (@gordongram) on

>>Zvijezdu kulinarskog showa 'Paklena kuhinja' tuži punica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije