Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu ZAGREBA

Sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
01.05.2019.
u 20:07

– Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bismo se zabili u zid. Užas – kazao je Arbulić za 24 sata, a Tatjana Dragović potvrdila je kako joj je sin teže ozlijeđen.

Emanuel Ivanišević, 12-godišnji sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u centru Zagreba, na križanju Gajeve i Ulice baruna Trenka, pišu 24 sata. Do nesreće je došlo kada se u automobil kojim je upravljao Vlaho Arbulić, partner Tatjane Dragović, zabio neoprezni vozač koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. 

–  Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bismo se mi zabili u zid. Užas – kazao je Arbulić za 24 sata, a Tatjana Dragović potvrdila je kako joj je sin teže ozlijeđen. 

Foto: 24 sata

Podsjetimo Goran Ivanišević i Tatjana Dragović roditelji su 12-godišnjeg Emanuela i 16-godišnje Amber Marije, a Tatjana i Vlaho Arbulić imaju četverogodišnju kći Luce. 

Komentara 26

DA
dado56
21:23 01.05.2019.

vlaho divlja po cestama gornjeg i donjeg grada nevjerovatno da je do sada prosao bez udesa... ne moze se tako brzo voziti po gradu ... ne kazem da je kriv ili nije kriv u ovom slucaju ali gazi po gasuu gdje god stigne ...dobra skola ...

Avatar Bell940
Bell940
21:25 01.05.2019.

Nije ni terenac išao polako, a i postoje kamere na tom raskršću, pa nek bjeloglavi sup radi svoj posao, dječaku što brži oporavak

RU
RupertMelkus
22:29 01.05.2019.

Ne znam tko je kriv za nesreću, ali Vlaho vozi bahato i auto i motor. Pun je sebe. Umislio je da je neka faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije