Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamurozno

Sin Emila Tedeschija ženi se krajem ožujka na Lošinju?

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
25.01.2019.
u 14:25

Uzvanicima ne vjenčanju Emila Tedeschija i Nike Perenčević pjevat će Gibonni i svirat će 2Cellos.

Emil Tedeschi i Nika Perenčević svoju ljubavnu romansu planiraju okruniti brakom krajem ožujka, neslužbeno doznaje T portal

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe te jedna od najbogatijih Hrvatica gotovo dana skrivali su svoju vezu za koju se doznalo u studenome prošle godine. Nika je od Emila starija 17 godina i iza sebe ima brak i troje djece.

Njen tata je  tajkun Mihajlo Perenčević, o kojem se zna samo da je bio pomoćnik ministra unutarnjih poslova Vilima Mulca iz Gregorićeve Vlade, ali nije ostao u politici već se prebacio na poslove s naftom koji su mu donijeli milijune.

Budući bračni par navodno planira veliko vjenčanje na otoku Lošinju, a uzvanike bi trebali zabavljati Gibonni i 2Cellos: Dan ranije , prema pisanju T portala, za uzvanike će biti održan i koktel party na kojem nastupa Tony Cetinski. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili i vjenčali u 2018. godini

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar MK
MK
15:10 25.01.2019.

Svasta - Komunisticko-Kapitalisticka-Dinastija... Nista, Englezi imaju Windsore - mi imamo Tedeschije...

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:34 25.01.2019.

obitelj kriminalaca i ratnih profitera..

ME
meseczelja
16:31 25.01.2019.

Pa kako za vrijeme korizme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije