Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beogradski trijumf

Sin Borisa Novkovića u svom je ritmu pa još nije spreman za turneje

boris novković
26.11.2009.
u 18:38

Nakon tri godine Novković je nastupio u Beogradu, supruga Lucija i desetomjesečni sin Noa nisu bili s njim jer ga Boris još ne vodi na turneje, a Lucija nikud ne ide bez sinčića.

S jednom velikom vrećom lutkica i srca koje su mu obožavatelji bacali na pozornicu te pun lijepih dojmova Boris Novković vraća se u Zagreb nakon koncerta u beogradskom Sava centru.

– Prezadovoljan sam. Moj me bend posljednjih dana mrzio jer sam ih tjerao da vježbaju do perfekcije, ali isplatilo se – kaže Boris.

U Beogradu je nastupio nakon tri godine, a ovaj je koncert, u smislu produkcije, baš onakav kakav je oduvijek želio. Ponovit će ga i u zagrebačkoj Ciboni. Supruga Lucija i desetomjesečni sin Noa nisu bili s njim.

– Mali je u svom ritmu, još nije spreman za turneje, a Lucija bez njega ne ide nikamo. Ne bi ga ostavila na čuvanje – govori Boris. Oduševila ga je karikatura koju je dobio na dar.

Komentara 1

DA
davormr
19:52 26.11.2009.

Borisu što ćeš i ti u srbiji poticati kulturnu \"saaradnju u regionu\"? prof. dr. MIROSLAV TUĐMAN DRUGI HRVATSKI PREDSJEDNIK (jer drugog nismo ni imali. Istina, Mesić je predsjednik RH, ali zar za njega uopće možemo reći da je „hrvatski predsjednik“?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije