Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerana smrt

Sin arapskog šeika iznenada preminuo u 39. godini života

Foto: Profimedia
1/3
03.07.2019.
u 14:32

Khalid Al-Qasimi studirao je arhitekturu i modni dizajn na Central Saint Martinsu u Londonu.

Khalid bin Sultan Al-Qasimi, mladi dizajner i sin arapskog šeika, Sultana bin Muhammada Al-Qasimija, pronađen je mrtav u 39. godini života u stanu u Londonu, prenosi The Guardian.

U šoku su mnogi njegovi kolege dizajneri, dok se detalji o uzroku smrti još uvijek ne znaju. Ovo nije prvi neočekivani smrtni slučaj u obitelji arapskoga šeika. Naime, prije 20 godina njegov stariji brat, šeik Mohammed bin Sultan bin Mohammed Al-Qasimi, umro je od predoziranja drogom u dobi od samo 24 godine u obiteljskom domu u East Grinsteadu.

Khalid Al-Qasimi studirao je arhitekturu i modni dizajn na Central Saint Martinsu u Londonu. Prije samo tri tjedna kolekciju za svoju modnu marku Qasimi za proljeće/ljeto 2020. pokazao je na londonskom tjednu mode. Ujedinjeni Arapski Emirati proglasili su tri dana žalosti u čast preminulom dizajneru.

Caroline Rush iz Britanskog modnog vijeća rekla je za WWD da je Khalid Qasimi bio "talentirani mladi dizajner čije su kolekcije moderno, elegantno i napredno razmišljanje" te da su u mislima s njegovom obitelji, prijateljima i kolegama. Časopis The Sun objavio je i izjave nepoznatog izvora koji tvrdi da je osoblju rečeno da mora šutjeti jer je vjerojatno na razuzdanoj zabavi koju su imali bilo uzimanja nedozvoljenih supstancija, koje bi mogle biti razlog smrti dizajnera Khalida.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
16:19 03.07.2019.

Običan narkoman, a kao ti muslići ne konzumiraju ni alkohol ni droge. Licemjerno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije