Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANIMIRANA SERIJA

Pogledajte kako su se Simpsoni našalili s prvih 100 dana Trumpovog mandata

Screenshot
29.04.2017.
u 10:56

Već pogledana približno pet milijuna puta na YouTubeu u petak, video-snimka počinje u Bijeloj kući za olujne noći gdje se može vidjeti glasnogovornika Seana Spicera obješena u novinarskoj sobi s natpisom "dajem ostavku" oko vrata.

Animirana serija "Simpsoni" dohvatila se Donalda Trumpa u video-snimci o 100 prvih dana njegova predsjedničkog mandata u kojoj se hvali da je povećao broj svojih pristaša na Twitteru te smanjio hendikep u golfu.

Osamdeset četiri sekunde objavljene na Twitteru animirane satirične serije tv postaje Fox daju naslutiti kakva će biti epizoda na programu u nedjelju koja ističe da je 6,8 posto mandata Donalda Trumpa u Bijeloj kući već proteklo.

Već pogledana približno pet milijuna puta na YouTubeu u petak, video-snimka počinje u Bijeloj kući za olujne noći gdje se može vidjeti glasnogovornika Seana Spicera obješena u novinarskoj sobi s natpisom "dajem ostavku" oko vrata.

"Neću ga zamijeniti!", više predsjednikova savjetnica Kellyanne Conway u bijegu nakon otkrića leša.
Za to vrijeme Trump sjedi u krevetu u ružičastoj pidžami sa smartphoneom u ruci te "Vodičem po Floridi za samo 10 milijuna dolara na dan" pored sebe.

 

"Sto dana na položaju, a toliko sam toga ostvario. Smanjio sam hendikep u golfu, na Twitteru imam 700 sljedbenika više", nabraja on.
Simpsoni koji su osvojili 32 nagrade Emmy i predvidjeli da će Trumpa izabrati za predsjednika još 2000. došli su do kraja 28. sezone. Legendarna serija trebala bi se zadržati na malim ekranima najmanje do 30. sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije