Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Sigurno je nećete prepoznati! Ova curica izrasla je u jednu od najpoznatijih voditeljica Nove TV

Foto: Instagram
1/9
07.07.2020.
u 22:00

Sada je pak pratitelje iznenadila crno-bijelom fotografijom iz djetinjstva.

Otkako je prije nekoliko mjeseci voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić otvorila profil na Instagramu, pratitelje često oduševljava privatnim fotografijama. 

1/7

Sada je pak pratitelje iznenadila crno-bijelom fotografijom iz djetinjstva.

"Ja, nekad", napisala je Romina ispod objave koja je skupila skoro 300 lajkova, a u hashtagovima je dodala i: "Ni brige ni pameti, sretno djetinjstvo".

Pratitelji su oduševljeno komentirali koliko je preslatka. "Kao med si", "Preslatka", "Lijepa nekad, lijepa sad", "Pogled je definitivno isti", samo su neki od komentara.

Romina je nedavno i svojim pratiteljima pokazala kako izgleda bez šminke, u kakvom izdanju ju nismo navikli viđati. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
00:14 08.07.2020.

ja se dam kladit da pokazem svojim prijateljima sliku dok sam bio tak mali i pitam da li znaju tko je to da me ne bi mogli prepoznat makar me znaju pol zivota :)

HR
hrvat123
05:19 08.07.2020.

a zakaj ju obozavaju i prate ? dali je one nesto specijalno ili posto je to negdje 50 godina stara i djeluje malo ofucana pa ju takovi i prate i obozavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije