Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tuga i bol

Shrvana Tina Turner: U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj ljubljeni sine

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
09.12.2022.
u 21:49

Kako su strani mediji ranije objavili  Ronnie Turner (62) pronađen je ujutro ispred svoje kuće u Los Angelesu i imao je poteškoća s disanjem pa su mu susjedi priskočili u pomoć i pokušali su ga reanimirati, ali bezuspješno.

Tina Turner emotivnom objavom oprostila se od svog sina Ronnieja koji je preminuo danas u dobi od 62. godine.
- U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj ljubljeni sine, prerano si napustio svijet - napisala je 83-godišnja glazbenica na društvenim mrežama. Kako su strani mediji ranije objavili  Ronnie Turner (62) pronađen je ujutro ispred svoje kuće u Los Angelesu i imao je poteškoća s disanjem pa su mu susjedi priskočili u pomoć i pokušali su ga reanimirati, ali bezuspješno.

Uzrok smrti još nije objavljen, a ostaje nejasno je li njegova smrt povezana s njegovom prethodnom dijagnozom raka. Tina Turner tako se u samo četiri godine suočila s dva velika gubitka. Naime, 2018. godine preminuo je njezin stariji sin Craig.

- Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. srpnja 2018., rekla sam svoje posljednje zbogom svom sinu, Craigu Raymondu Turneru, kada sam se okupila s obitelji i prijateljima da se pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moje dijete. - napisala je na društvenim mrežama Tina prije četiri godine nakon smrti svog starijeg sina. Tina, koja danas ima 83 godine, rodila je Craiga kad je imala 18 godina - prije braka s Ikeom Turnerom. Nakon što su se vjenčali, Ike je posvojio njezinog sina, a Craig je uzeo njegovo prezime.

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije