Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO OD KORONE

Shrvana kći pokojnog glazbenika: 'Dali su mi dvije minute da se oprostim od njega'

Alan Merrill i njegova kći
Foto: Facebook
1/6
30.03.2020.
u 13:20

Laura Merrill, kći Alana Merrilla koji je napisao pjesmu "I love Rock and Roll"

Zauvijek tatice...zauvijek ću te voljeti. Ovo nije stvarno. Nije moguće da sam maloprije bila s tobom i sad te nema. Ne znam kako probaviti ovo. Jednostavno ne znam kako - napisala je potreseno Laura Merrill, kći Alana Merrilla, autora poznatog hita "I love Rock n Roll" i člana benda "The Arrows".

Foto: Profimedia

Naime, talentirani glazbenik preminuo je u 69. godini života u New Yorku od komplikacija zaraze koronavirusom, a o tome je javnost obavijestila njegova kći Laura koja je među ostalim napisala kako su joj dali dvije minute da se oprosti na njega.

- Šetala sam kući 50 blokova dalje s nadom u srcu. Grad koji sam znala bio je prazan. Osjećala sam se kao jedina osoba tamo i na mnogo načina sam i bila ... - pisala je i pritom otkrila kako je tužnu vijest o očevoj smrti primila prije nego li se vratila u stan.

U posebnoj objavi osvrnula se na njihov odnos i oprostila se s dirljivom porukom.

Foto: Facebook/TS Auris

- Kroz sito i rešeto, tatice. Bio si više od oca...bio si jedan od mojih najboljih prijatelja. Čuli smo se svaki dan. Bili smo kroz nešto što možemo reći da je bio rat. Tvoj nagli odlazak mi je zavrtio glavu. Nije trebalo biti ovako. Imao si tolike godine pred sobom. Toliko puno godina za smijanje i zbijanje šala. Za ponavljanje priča. Zadnja 24 sata su u magli. Nije procesuirano. Čak i sa 42 godine, još sam uvijek tatina djevojčica. Sve što sam činila, radila sam da te učinim ponosnim. Gledam u neke slike koje su nastale prije nekoliko tjedana. Kako? Zašto? Bio si moj zaštitnik i heroj. Kad kažem da je svijet tamnije mjesto bez tebe, to i mislim. Bio si jedan u milijun. Najpoetičnija i najljepši tekstopisac ove generacije, ali više od toga nesebična i voljena duša koja je hodala ovim svijetom. Uvijek si bio tu. Što ću bez tebe? Izgubljena sam. Tatice, volim te i bol ne neizdrživa. Ne bojim se smrti jer znam da ćeš biti tamo s druge strane. Volim te zauvijek, počivaj u miru - napisala je Laura.

Od glazbenika se oprostila i rockerica Joan Jett koja je hit otpjevala 1982. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
13:39 30.03.2020.

sigurno nije imao dopunsko za respirator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije