Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s ceste

Shrvana Dujmićeva supruga: Molim vas, molite da se probudi iz kome

Rajko Dujmić i supruga Snježana
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
30.07.2020.
u 07:56

Dujmić se nalazi u bolnici na Sušaku na odjelu intenzivne njege

Poznati skladatelj i nekadašnji vođa Novih fosila Rajko Dujmić (65) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori na području Gorskog kotara. Nesreća se dogodila oko 17.15 sati kada je Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Dujmić je vozeći automobil sletio s ceste i ispao iz vozila, potvrdili su iz policije. Zadobio je teške ozlijede glave.

Njegova supruga Snježana Dujmić na Facebooku je objavila poruku: Molim vas, molite da se probudi iz kome.... Brojni građani u komentarima izrazili su žaljenje zbog stradavanja Rajka Dujmića te su poslali brojne poruke podrške.

Dujmić se nalazi u bolnici na Sušaku na odjelu intenzivne njege, a prema informacijama koje je policija dobila sinoć u 21 sat iz sušačke bolnice, Dujmić je u stabilnom stanju.

Komentara 16

ZA
zagi101
08:16 30.07.2020.

možda je ružno kaj ću reći al da je bio vezan nebi ispao iz auta i sad bi bio pri svijesti

Avatar taqa
taqa
09:15 30.07.2020.

Svi koji ste vozači, ne bi trebali komentirati. To se može dogoditi i najboljem vozaču. U pozadinu privatnog života ne bih ulazio, a ipak nas je zadužio predivnim pjesmama, a skladao je i pobjedničku pjesmu na Eurosongu.

LL
lijepa_li si
09:10 30.07.2020.

u nekima je samo zlo. isprazne duše, isprazan život zločestostočom nadopunjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije