Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene odahnule

Sharon Stone na plaži konačno pokazala da ima 59 godina

amfAR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.11.2017.
u 14:45

Glumica nije pobornica estetske kirurgija i vodi zdrav život ispunjen tjelovježbom, ali neke znakove starosti teško je sakriti

Glumica Sharon Stone ima 59 godina i za svoj izgled redovito dobiva komplimente kako izgleda mnogo mlađe.

Za razliku od većine zvijezda Hollywooda, glumica nije pobornica estetske kirurgije i tvrdi kako nikada ne bi otišla pod nož jer svoju tjelesnu formu i mlađahni izgled sasvim dobro održava redovitim vježbanjem i zdravom prehranom. 

 

 

 

 

 

 

 

Ipak, fotografije koje su objavljene ovog vikenda, dok je Sharon Stone bila na plaži u društvu prijatelja, otkrile su kako godine ipak čine svoje i da  koža ne može više biti tako zategnuta kao nekada kad smo je gledali u kultnim "Sirovim strastima".

Sharon je konačno pokazala da ima 59 godina, ali i da ima samopouzdanja da se može skinuti u kupaći kostim, a žene diljem svijeta sigurno su barem malo odahnule kad su vidjele da ni Sharon više nije tako savršena. 

POGLEDAJTE VIDEO Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom:

Komentara 24

OX
oxymoron
18:00 06.11.2017.

Za razliku od Vecernjeg Sharon izgleda super.

VL
vladimir964
17:04 06.11.2017.

Za svoje godine izgleda itekako lijepo.

MO
morska
14:59 06.11.2017.

Strane novine ispod te fotografije pisu kako zena divno izgleda za 59godisnjakinju. Ovdje je netko zavidan ili pe...ko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije