Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dašak holivudskog glamura

Sharon Stone (64) mamila uzdahe u pripijenoj haljini, obožavatelji joj poručili: 'Božanstvena''

The 75th Cannes Film Festival - Screening of the film "Elvis" Out of Competition - Red Carpet Arrivals
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/13
04.06.2022.
u 22:00

Sharon je za ovu prigodu odabrala pripijenu crvenu haljinu talijanskog modnog dvojica Dolce & Gabbane koja je dizajnirana posebno za nju. Kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama, satenskim sandala i crvenom torbicom.

Glumica Sharon Stone (64) prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu na premijeri biografskog filma o Elvisu i oduševila obožavatelje, kako su mnogi komentirali, možda najboljom haljinom na ovogodišnjem izdanju festivala.

Sharon je za ovu prigodu odabrala pripijenu crvenu haljinu talijanskog modnog dvojica Dolce & Gabbane koja je dizajnirana posebno za nju. Kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama, satenskim sandala i crvenom torbicom.

The 75th Cannes Film Festival - Screening of the film "Elvis" Out of Competition - Red Carpet Arrivals - Cannes, France, May 25, 2022. Sharon Stone poses. REUTERS/Eric Gaillard Photo: ERIC GAILLARD/REUTERS
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
Glumica je na svom Instagram profilu podijelila snimku iz hotela prije odlaska na crveni tepih, a pratitelji nisu mogli sakriti oduševljenje te su joj uputili brojne komplimente.

''Wow'', ''Predivna si'', ''Divna'', ''Kakva kombinacija, uživaj'', ''Jedna i jedinstvena Sharon'',  ''Jednostavno savršena'', ''Elegantna i jedinstvena'', ''Divna haljina'', ''Crvena je tvoja boja'', ''Božanstvena'', ''Kraljica'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, prošlu godinu obitelj slavne glumice obilježile su loše vijesti. U kolovozu ove godine Sharon je objavila kako je život njezinog nećaka u opasnosti, a onda je nekoliko dana kasnije podijelila informaciju kako je 11 mjeseci star River William Stone preminuo jer su mu otkazali svi organi. Krajem studenog uputila je molbu svojim obožavateljima da se mole za zdravlje njezine majke Dorothy Marie Stone.

- Pomolite se za Dorothy Marie Stone, moju mamu, koja je večeras doživjela još jedan moždani udar. Hvala vam - napisala je tada  glumica na društvenim mrežama. Moždani udar u obitelji Stone proživjela je i sama Sharon, ali i njezina baka i zato je glumica odlučila u javnosti ukazati kako pomoći onima koji su imali moždani udar i nose se s posljedicama.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
23:59 04.06.2022.

Žena je neuništiva.

DI
dino85
07:59 05.06.2022.

Što reći, o uzdisaju nema ni riječi ali da je jedna simpatična baka, to se može reći.

NO
Ne okupatoru💪🇺🇦
07:15 05.06.2022.

Ko voli nek izvoli. Da je 26 možda bi bilo uzdisanja a ovako je ok za svoje godine makar izgleda kao da je tri mjeseca gladovala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije