Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lavina komentara

Shakira u 44. godini pokazala guzu i raspametila fanove: 'Prezgodna si, kakvo tijelo'

Shakira
Foto: DPA/Pixsell
1/8
10.09.2020.
u 07:00

Pjevačičina pozadina bila je u prvom planu,a ova 43 godišnjakinja učinila je to kako bi se pohvalila kupaćim kostimom koji je dizajnirala sama.

Pjevačica Shakira na društvenim je mrežama objavila fotku na kojoj pozira u badiću. Pjevačičina pozadina bila je u prvom planu,a ova 43 godišnjakinja učinila je to kako bi se pohvalila kupaćim kostimom koji je dizajnirala sama. 

Foto: Instagram screenshot

"Ovaj novi kupaći kostim sama sam dizajnirala, a napravio mi ga je prijatelj. Svako ljeto imam potrebu kreirati novi", napisala je Shakira u opisu. 

Lavina komentara krenula je odmah čim je objavila fotku. Naime, Shakiri su mnogi požurili udijeliti komplimente, a brojni pratitelji pisali su joj da izgleda kao 20-godišnjakinja. 

"Prezgodna si", "Ljepotice, očarala si me", "Kakvo tijelo", "Jednostavno te obožavam" pisali su joj.
Inače, Shakira je prije dvije godine imala velike zdravstvene probleme. Naime, kada joj je desna glasnica zbog oštećenja na probama počela čak krvariti, pala je u depresiju. Što joj se sve događalo u tom teškom razdoblju života, iskreno je ispričala u jednom intervjuu. "Pjevanje je ono što ja jesam. To je moj identitet. Bila sam toliko na dnu zbog bolesti na glasnicama da je bilo dana kad nisam mogla ustati iz kreveta. Bila sam u depresiji", rekla je Shakira.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sesvečan7
17:30 10.09.2020.

...da dođem do nje ,reskirao bi kresnuti i Piquea...

5S
505.scrtom
08:52 10.09.2020.

po meni loša pevalka ,glas ima dublji nego muškarac,katastrofa...

DU
Deleted user
07:57 10.09.2020.

Mora biti zgodna kada je ostavila oca svoje djece i sada traži opciju B, a godine idu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije