Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toplo-hladna igra

Severinu nisu htjeli u srbijanskoj Guči, a ispekli su joj janje. Za njih je odjenula sado-mazo kombinezon

Severina u Guči
Foto: Instagram
1/5
16.08.2016.
u 12:35

Za nastup na festivalu trubača odjenula sado- mazo kombinezon

Dobra večer, Guča, dobra večer, dobri ljudi. Donosim vam sunce iz Splita – vrisnula je Severina prije nastupa na posljednjem danu 56. festivala trubača u Guči u Srbiji gdje je nastupila usprkos napisima srpskih medija da na tom mjestu nije dobrodošla.

Pjevala je svoje hitove, a s njom uglas i tisuće ljudi okupljene u publici. I stajling je bio poseban, do sada možda najeksplicitnije njeno sado-mazo izdanje.

 

Guča u ❤ #guca #music #concert #commedesgarcons #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Kako god, ugostitelji u Guči ipak su je očito jedva dočekali jer samo za nju su ispekli janje i skuhali svadbeni kupus, piše Alo.rs. 

>>I za domaće i za strane face šetnja je pitanje prestiža

Komentara 13

NI
nikolajukcic61
12:45 16.08.2016.

znaci katastrofa fuj

DU
Deleted user
15:04 16.08.2016.

Mogli su uz fotku ove prostitutke staviti i koju iz publike...šajkače, kokarde, četničke zastave. Bitno je da Thompson smeta i da se njemu pišu policijske prijave, a komšije stalno šalju diplomatske note...Jbg, što ćeš kad su četnici odjedanput postali antifašisti i borci za slobodu.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:09 16.08.2016.

i počela koncert sa pjesmom "daj mi ga"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije