Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurile fotke

Severinina majka zaplesala s pjevačicom koju ćemo uskoro slušati i u zagrebačkoj Areni

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
01.07.2019.
u 17:08

Lepa Brena u bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo".

Igor Kojić i Severina u braku su od studenog 2015. godine, a detalji s njihove svadbe i još uvijek interesiraju hrvatske i regionalne medije.

Na najnovijoj fotografiji koja je izašla na društvenim mrežama, vidi se da su se svi prisutni jako dobro zabavljali. Među njima je bila i popularna pjevačica, Lepa Brena, koja je zaplesala sa Severininom majkom, Anom. U Severininom spotu za pjesmu "Kuma", gdje je pokazala neke od trenutaka sa svadbenog slavlja, čini se da je srpska pjevačica i zapjevala mladencima.

Goran Bregović, Haris Džinović, Petar Grašo, Aca Lukas, Maja Šuput, Željko Joksimović, Šaban Šaulić, Saša Matić i mnogi drugi prisustvovali su ovom vjenčanju koje je bilo detaljno osmišljeno da zabavi sve uzvanike uz brojne plesače i zabavljače.

Foto: Screenshot Instagram

Severina je cijelu svadbenu noć provela u odličnom raspoloženju, potvrdili su uzvanici. Sve je bilo kako je isplanirala, a malu muku zadavala joj je samo veličanstvena vjenčanica Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala, ali u kojoj se pjevačica zbog siline materijala nije mogla slobodno kretati.

Lepa Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina, a glazbeni spektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani održat će se 14. prosinca. 2019. godine. Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo".

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
19:50 01.07.2019.

Jadan li joj majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije