Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Severinina ljubav na prvi pogled

Optika Anda i Severina se vole
Foto: Dušan Petrović
1/3
10.02.2020.
u 09:46

Optika Anda i Severina se vole

Veljača je tradicionalno rezervirana za ljubavne priče i romanse za koje je ponekad dovoljan samo jedan dodir ili u ovom slučaju, pogled. Optika Anda donosi najljepšu priču ovog Valentinova, a glavna zvijezda je najpoznatija hrvatska i regionalna pjevačica – Severina. Njezina bezvremenska snaga i ljepota priskrbile su Severini novu titulu, a to je naslov ambasadorice Optike Anda, najuspješnijeg domaćeg lanca optika.

U novoj kampanji Severina utjelovljuje žensku heroinu koja inspirira sve generacije svojim stilom, a svoju strast za detalje otkrila je u novoj kolekciji Optike Anda. Umjetnica, ikona i simbol senzualnosti pokazala je svoje novo lice uokvireno modnim dodatkom, koji osim zaštite očiju, donosi zavodljiv pogled ispod obrva.

Foto: Dušan Petrović

„Suradnja s Optikom Anda došla je potpuno prirodno, svatko tko je iz Splita zna da u bilo koje doba dana sa sobom mora imati naočale, to je zlatno pravilo nas Dalmatinaca. Uz široku paletu sunčanih naočala s kojom me Anda oduševljava svaki puta, tu su i izuzetni dioptrijski okviri zbog kojih dobivam komplimente čak i kada sam u casual izdanju i nosim naočale za vid. Zahvalna sam cijelom Anda timu koji brine o zdravlju mojih očiju i uvijek ponude najbolje rješenje za moj vid“, istaknula je Severina i poručila svim svojim fanovima koji s njom dijele strast prema naočalama: „Volim što se gledamo!“.

U Optici Anda očekuju vas modeli s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, a sa Severinom u glavnoj ulozi, naočale nikada nisu izgledale poželjnije. Ovog Valentinova otvorite srca, zaljubite se i prisjetite, pogled koji se pamti, to je ljubav na prvi pogled.

Više informacija potražite na Instagram ili Facebook profilu te na web stranici Optike Anda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije