Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Severina šokirala na presici: 'Sina su mi u osnovnoj školi zlostavljali fizički i psihički'

Severina
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
17.10.2019.
u 13:08

– Tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao niti biti bolesna. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dijete ne želi ići u školu, učiteljice su ga vukle su za ruku, ramena i trbuh i prijetile su mu da će dobiti batine, te su sprečavale vlastitim tijelom izlazak iz učionice – kazala je pjevačica

Iako su novinari okupljeni na tiskovnoj konferenciji, koju je sazvala Severina Kojić, očekivali isključivo informacije o njezinoj predstojećoj regionalnoj turneji kako je i najavljeno, pjevačica je šokirala započevši problemima iz privatnog života. Iznijela je teške optužbe na račun Osnovne škole Matije Gupca u Zagrebu, u kojoj njen sin Aleksandar pohađa međunarodni program .

– Događaju mi se u životu jako teške stvari. U petak 11. listopada 2019. u Osnovnoj školi Matije Gupca, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident  kada mom suprugu Igoru, koji uredno sa mnom preuzima dijete iz škole, učiteljice mu nisu htjele dati dijete, nego su ga zaključale u školi, tjelesno i psihički povrijedile, i tako  ga držale puna dva sata – tvrdi Severina. Po njenim riječima ravnateljica Ljiljana Klinger dogovorila se s ocem Milanom Popovićem da dijete može preuzeti samo Severina, iako, tvrdi ona, po sudskom sporazumu Aleksandra može preuzeti i Igor Kojić. 

– Tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao niti biti bolesna. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dijete ne želi ići u školu, učiteljice su ga vukle su za ruku, ramena i trbuh i prijetile su mu da će dobiti batine te su sprečavale vlastitim tijelom izlazak iz učionice. Tek nakon dva i pol sata ravnateljica je dopustila da Igor uzme dijete – kazala je Severina, a spomenula je i zagrebačkog gradonačelnika. 

-  Navodno, moram reći navodno, pa vi novinari možete napisat da ste čuli od susjeda - Milan Popović je platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom - rekla je Severina. 

Nakon iznešenih optužbi kontaktirali smo i ravnateljicu Osnovne škole Matije Gupca, Ljiljanu Klinger kako bismo ju pitali za komentar.

- Nadam se da ćete razumijeti što ne želim komentirati jer je to u najboljem interesu djeteta - rekla nam je ukratko.

Ključne riječi

Komentara 127

DU
Deleted user
13:36 17.10.2019.

Sramota od žene. Ovako javno rješavati svoje privatne probleme, to je dno dna. Jadno dijete.

SH
Shalan
13:15 17.10.2019.

Rješavaj to bez presice. Šta se nas briga za privatnu školu, tvog priležnika i bivšeg priležnika. I kakve ti veze imaš s radnim narodom?

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
13:41 17.10.2019.

Žao mi djeteta. Nije ono krivo tko ga je rodio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije