Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIROK OSMIJEH

Severina se vratila na Instagram i podijelila divne vijesti

Severina
Foto: Instagram
1/5
03.11.2018.
u 15:15

- Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali 'kad će?', ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja - napisala je Severina

Severina je na Instagramu nakon skoro dva tjedna objavila novu fotografiju na kojoj je objasnila zašto je nestala s društvenih mreža i javnosti. Mnogi su mislili kako je to napravila nakon što su u javnost procurile njene nove gole fotografije, no najveća domaća zvijezda zabavne glazbe kazala je kako je spremala novi album.

- Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali 'kad će?', ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila...

Na albumu će se osim pjesama "Kao"," Otrove", "Mrtav bez mene", "Tutorial", "Unaprijed gotovo" i "Magija", naći još 7 novih pjesama. Uskoro... Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma - napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ima širok osmijeh. 

Pogledajte video: Enio Dellavia i Ivan Buča o ‘slučaju Severina"

Ključne riječi

Komentara 64

SP
Sveti_pećinski
17:53 03.11.2018.

lijepa žena

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:25 03.11.2018.

opet plaćeni oglas prekodrinske cajke…..

SO
SoloHan
16:25 03.11.2018.

Prvo je odradila reklamnu kampanju sa slikama, sad album, kad vidi da prodaja ne ide bit će i filmić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije