Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSRETNIJA MAMA

Severina se pohvalila poklonom koji za nju ima poseban značaj i raznježila pratitelje

Severina održala koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
15.08.2022.
u 13:25

– Najsretnija mama na svijetu je nakon koncerta dobila najljepši poklon na svijetu…, napisala je u opisu fotografije pokazavši buket kojeg je dobila od sina Aleksandra

Severina je na svom Instagramu objavila nove fotografije koje su za nju od velikog značaja. Naime, pjevačica se fotografirala sa velikim buketom cvijeća koji je imao poruku ‘Najboljoj mami’.

– Najsretnija mama na svijetu je nakon koncerta dobila najljepši poklon na svijetu…, napisala je u opisu fotografije pokazavši buket kojeg je dobila od sina Aleksandra. 

Fotografija je u samo 15 sati dobila više od 23 tisuće lajkova i brojne pozitivne komentare njenih pratitelja, koji su čestitali Severini jer ima tako divnog sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina je prije 4 dana nastupila na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, 5000 posjetitelja bilo je ''vraćeno'' u neka star(ij)a vremena, prilikom čega su uživali i u omiljenim im pjesmama poput 'Broš' i 'Parfem', a koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu učinili još veličanstvenijom.

VIDEO: Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Miko33
14:49 15.08.2022.

Je je sin je baš to sam poslao. Koji PR, strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije