Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u rodnom gradu

Severina se javila iz Splita: 'Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo'

Foto: Instagram
1/7
20.07.2020.
u 09:02

Već se mjesecima šuška o bračnim trzavicama u životu splitske pjevačice. Severina već neko vrijeme nije viđena sa suprugom Igorom. Dok ona boravi u Hrvatskoj, on većinu vremena provodi u Srbiji.

Pjevačica Severina Kojić zagrebačku adresu trenutačno je zamijenila onom splitskom. Nakon odmora u Istri, Severina se uputila u rodni grad u kojem uživa u društvu starih prijatelja. Jučer je tako pozirala s Ivom Radić ispred glazbene škole Josipa Hatza s torbicom čija je cijena viša od 30 tisuća kuna, dok se u večernjim satima družila s poznatom splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik u jednom restoranu.

1/8

"Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo. Pa ja kažem zdravo i gotovo (Mika Antić)... kaže Sonja Dvornik ova je za nas. Obožajen! Šta bi ona rekla lipi moj živote", napisala je Severina uz fotografiju s večere koja je oduševila njezine pratitelje.
"Mudar komentar"; "Imam obraz, ne daj sine obraz, spontano je rekla moja mama"; "Da, tko razumije, razumjet će"; "Wow, odličan citat"; komentirali su Severinin fanovi kojima je za oko posebno zapao opis fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, već se mjesecima šuška o bračnim trzavicama u životu splitske pjevačice. Severina već neko vrijeme nije viđena sa suprugom Igorom. Dok ona boravi u Hrvatskoj, on većinu vremena provodi u Srbiji.

Uz to, Severini u prilog ne idu ni pravne bitke. Županijski sud u Puli u lipnju je, kako pišu 24 sata, odbio Severininu žalbu i potvrdio rješenje o ovrsi Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Radilo se o privremenoj mjeri kojom je sud naložio Severini da preda hrvatsku putovnicu svog sina njegovu ocu Milanu Popoviću, a ako to ne napravi, dužna je ocu svog djeteta platiti 1000 kuna za svaki dan kašnjenja.

U trenutku kada je Severina primila ovo rješenje, ono je postalo izvršno i za naslutiti je kako bi Popoviću trebala isplatiti tisuće kuna. Zaredale su joj je kazne posljednjih nekoliko mjeseci u kojima zbog pandemije koronavirusa nije imala ni nastupa. Otprilike u isto vrijeme kada je Županijski sud u Puli potvrdio rješenje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, pjevačici je i sud u Zagrebu odredio kaznu od pet tisuća kuna jer nije poštovala sudsku odluku kojom joj je bilo zabranjeno na društvenim mrežama objavljivati fotografije sina.

U međuvremenu, na njezinu adresu stigle su i nove kaznene prijave, a ona zadnja podnesena je jer navodno skrbniku svog sina, a to je njezin bivši partner i otac djeteta, nije predala sina na vrijeme. Od studenoga prošle godine, prema privremenoj odluci suda, maloljetni sin Severine i Milana Popovića živi s ocem, a majka ga viđa u terminima koje je odredio sud. Severina je nakon ove odluke nastavila borbu za skrbništvo.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
linkser2
09:28 20.07.2020.

a kade te uzmu na jahti?

FE
ferreyra
09:28 20.07.2020.

Odmor od čega?

ZG
zg1985
09:48 20.07.2020.

ti volis da te svakako uzimaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije