Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozitivna na covid-19

Severina se javila iz samoizolacije, otkrila kako se trenutačno osjeća: 'Ispričavam se susjedima'

Foto: Promo
1/7
21.08.2020.
u 14:30

Severina je napisala da se i dalje osjeća dobro, a podijelila je i snimku s turneje 'Dobrodošao u klub' kako bi potaknula fanove na ples.

Pjevačica Severina Kojić javila se na društvenim mrežama iz samoizolacije kako bi umirila obožavatelje i zahvalila im na brizi. Severina je napisala da se i dalje osjeća dobro, a podijelila je i snimku s turneje 'Dobrodošao u klub' kako bi potaknula fanove na ples. 

"Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… I plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag", napisala je Severina i dodala: 

"Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro", naglasila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim ❤️ na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag! #duk2013 Directed by: Tomaž Pandur ❤️, Video production: Dorijan Kolundžija, Choreography by: Anže Škrube @anzeskrube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ShuPac
ShuPac
14:48 21.08.2020.

čuj nju, podijelila sliku s turneje?!? kad će neki home made video iz karantene?

LU
Lukeruk
15:18 21.08.2020.

Veštački đoka je aktualan

Matan Špalatrin
16:02 21.08.2020.

sad je pravo vrijeme za neki uradak da opet digneš polularnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije