Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TI I NAŠE GODINE TRI

Severina proslavila godišnjicu braka i objavila video svog 'srpskog vjenčanja'

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/3
22.11.2018.
u 17:24

Njihovo vjenčanje bilo je društveni događaj godine, a koštalo je 400 tisuća eura. Severina i Igor su svadbu režirali kao predstavu, a nosila je naziv "Moje srpsko vjenčanje".

Severina i Igor Kojić danas su proslavili treću godišnjicu braka, a pjevačica je na svom Instagram profilu objavila dosad neviđeni video sa slavlja u Beogradu. Bračni par vozio se u Zastavi, a cijelo vrijeme pratili su ih trubači. 

- Ti i naše godine tri - napisala je Severina pokraj videa u kojem Kojići razdragano mašu ljudima. Podsjetimo, njihovo vjenčanje bilo je društveni događaj godine, a koštalo je 400 tisuća eura. Severina i Igor su svadbu režirali kao predstavu, a nosila je naziv "Moje srpsko vjenčanje". 

Video je vrlo brzo pogledan preko 100 tisuća puta, a Igor i Severina dobili su brojne čestitke prijatelja i obožavatelja. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Majur
18:42 22.11.2018.

Seljančica..točno je tamo gdje i pripada.

SV
stjepan v.
17:52 22.11.2018.

ona je SRAmota Hrvatske!

AR
armida
18:32 22.11.2018.

Dajte nas pustite na miru sa Štulićima i Severinom.Ne možete nam isprati mozak....jugoslavenčine........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije