Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PALOMA NERA'

Severina probudila maštu obožavateljima fotkom u centru Zagreba: 'Kraljica stila'

Severina
Foto: Instagram
1/6
06.01.2021.
u 18:21

- Paloma Nera putuje na daleke obale, napisala je pokraj fotografije citirajući svoj veliki hit iz 1993. godine. Severina na fotografiji  stopira, a u nekoliko sati skupila je gotovo 40 tisuća lajkova

Severina je na Instagramu ponovno objavila fotografiju koja je zagolicala maštu njenih obožavatelja. Pjevačica je pozirala u centru Zagreba u svečanoj haljini na šljokice, pri tome pokazavši gole noge. 

- Paloma Nera putuje na daleke obale, napisala je pokraj fotografije citirajući svoj veliki hit iz 1993. godine. Severina na fotografiji  stopira, a u nekoliko sati skupila je gotovo 40 tisuća lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kraljica stila! Kraljica svega!", "Prelijepa haljina i prelijepa Seve", "Savršena", bili su neki od komentara.

Severina
1/6

- Ne da bih stao, nego bih ti dao i da voziš, napisao joj je jedan pratitelj.

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
18:38 06.01.2021.

Mogla je Paloma Nera malo dalje do nedaleke Petrinje pa bi skupila još više lajkova 😄

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
19:17 06.01.2021.

Urednicima ovog jadnog portala: u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazimo je, blago rečeno, neukusno stavljati ovakve glumice i cajke na naslovnicu s produciranjem kako izgledaju. Sljedeće što mi se gadi od svih medija, da niu prošla niti 24 sata od jakog potresa, a trudite se isticati sve što možete negativno, neprovjereno. Samo negativa. Kakav ste kada govori o vama i to što niste u stanju napisati Banovina, nego uporno pišete Banija.

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
18:54 06.01.2021.

malo si prestara za hrvatsko trziste, putuj u pasaluk tamo ti je glavno trziste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije