Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično izgleda

Severina prkosi godinama, pokazuje to i njezina nova fotografija

Foto: Instagram
1/8
05.02.2020.
u 13:56

Skupila je u manje od dva sata od objave više od dvadeset tisuća lajkova i dobila same komplimente na račun svog izgleda.

U petom desetljeću Severina (47) uspješno prkosi godinama i izgleda bolje nego ikada, a potvrdila je to i novom fotografijom koju je
objavila na Instagramu. U crvenom korzetu napisala je:

Ne možeš dotaknuti ovo. Skupila je u manje od dva sata od objave više od dvadeset tisuća lajkova i dobila same komplimente na račun svog izgleda.

- Lijepa si. Prelijepa si. Lijepa, pa opet lijepa. To je to! Ti si ista kao J Lo, godine vam ne mogu ništa - komentirali su njezini pratitelji. Iako prolazi kroz teško razdoblje zbog borbe za  skrbništvo nad sinom Severina se trudi biti optimistična i ne klonuti duhom, a obožavatelji su joj daju podršku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t touch this... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Da ima vojsku obožavatelja potvrđuje i njezina nedavno održana turneja The Magic Tour na kojoj je rasprodala Arene u Splitu, Zagrebu, Beogradu i Ljubljani. Na ovim koncertima najemotivniji je bio dio kada je otpjevala pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila sinu. 

Pogledajte video u kojem nam je Mia Dimšić otkrila kako je nastao hit "Život nije siv"

Ključne riječi

Komentara 11

PI
Piksy
14:14 05.02.2020.

Fotosop cuda cini..

VR
Vrac666
16:18 05.02.2020.

Photoshop čuda čini

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
17:48 05.02.2020.

PhotoShop prkosi godinama a ne ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije