Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Severina predstavila "Hazardera", a pojavile su se usporedbe s Rozgom

Foto: Jelena Balić
1/11
18.09.2017.
u 12:38

Pjesma 'Hazarder', peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović. U kratkom roku video ima preko tri tisuće pregleda na Youtubeu.

Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila novi singl – 'Hazarder'.

U pjesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentirani mladi glazbenik, za kojeg Severina nije štedjela riječi hvale:

 

''Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon:

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''

Pjesma 'Hazarder', peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović. U kratkom roku video ima preko tri tisuće pregleda, a obožavatelji su primjetili kako Severina poput Jelene Rozge pjeva o alkoholu i cigaretama.

- Rozga ne pije ne puši ne psuje, a Seve pije, puši, ne spava - primjetio je netko od njenih obožavatelja. Uz pohvale za novu pjesmu, Severina je dobila i niz komplimenata.

-  Severina što je starija to je mlađa i zgodnija...- poručuju obožavatelji. 

 

Komentara 2

SE
serđo12
23:42 18.09.2017.

Seve što se jednostavnije obuče ,to je bolja,dok druge pjevačice moraju paziti što od krpica stave na sebe!?

Avatar Moodleen
Moodleen
17:35 18.09.2017.

Ti kojima je cebepuna zgodna su ili munjeni, ili srbi. Odnosno, i jedno i drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije