Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave ljubav

Severina posvetila dirljivu objavu Kojiću, otkrila i čime ju čini najsretnijom

Foto: Screenshot
1/5
25.09.2019.
u 12:48

– Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi – poručila je Severina javno svom suprugu.

Sudbonosno ''da'' Severina i Igor Kojić izrekli su na današnji dan prije točno četiri godine. Pjevačica je godišnjicu braka obilježila i na društvenim mrežama posvetivši svom suprugu dirljivu objavu.

"25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!" napisala je Severina na Instagramu uz zajedničke fotografije nje i Igora.

Bajkovito vjenčanje održano je u istarskim Balama  u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Na vjenčanju su bili tek najbliži članovi obitelji i kumovi, Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Cijela ceremonija bila je emotivna, a ganuta Severina cijelu je svadbu proplakala od sreće. Dva mjeseca kasnije par je organizirao i veliku proslavu u Beogradu.

Severina i Igor su svadbu režirali kao predstavu, nosila je naziv "Moje srpsko vjenčanje", a navodno ih je stajala oko 400 tisuća eura. Svadbu je režirao pokojni redatelj Tomaž Pandur, a na svadbi su bili brojni poznati, među kojima su Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva Balent, Iva i Boško Balaban, Doris Dragović, ali i srpski izvođači poput Saše Matića, Ane Bekute i Željka Joksimovića.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
13:09 25.09.2019.

Libu me racku

SH
Shalan
13:21 25.09.2019.

Kad padne dočeka je sa srpskom lizalicom... kad je već na koljenima....

LI
liliZG
14:54 25.09.2019.

što zapravo radi taj Kojić, mislim kako on zarađuje svoj kruh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije