Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE RAZDVOJENI

Severina pokazala kako uživa sa zgodnim suradnikom, a Igor zapratio novi profil na Instagramu

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/7
26.10.2020.
u 13:37

"Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt ... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom", napisala je Severina

Severina Kojić priprema novi album, a na Instagramu je čestitala trideseti rođendan jednom od svojih suradnika, skladatelju Filipu Miletiću.

– Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt ... i ostale...To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s Filipom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Severina se još u travnju vratila iz Beograda, a od tada se, po svemu sudeći, nije vidjela sa suprugom Igorom Kojićem koji je ostao u Beogradu. Tada su krenula nagađanja kako se par razvodi, a oni se o svemu još nisu oglasili.

Severina i Igor Kojić
1/10

Premda su se neko vrijeme otpratili s Instagrama, supružnici su ponovno prijatelji na ovoj društvenoj mreži. Dok Severina prati samo Igora, on odnedavno prati još dva profila. Nakon posjeta Kosovu, prvo je zapratio stranicu Biser Metohije, a sada je počeo pratiti još jednu religioznu stranicu "Poruke svetih otaca". 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Severina i Igor i dalje ne govore o svom odnosu, oglasio se njezin svekar Dragan Kojić Keba.

 – Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvijek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi – kazao je glazbenik za srpske medije. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Cornelius
Cornelius
14:15 26.10.2020.

A da nas probate jedan dan u tjednu osloboditi te vaše sjeb...?

MO
montello
17:57 26.10.2020.

ovo joj je treci.ona želi biti usredištu pozornosti.

DU
Deleted user
15:52 26.10.2020.

Reko sam ja nemoze ona dugo sa istim kur...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije