Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervenirala i policija

Severina odbacila štake i izazvala kaos u Sloveniji

severina
Foto: Facebook
28.04.2014.
u 20:49

Severina je ovog vikenda nastupila u Brežicama, a klub je bio premalen da primi sve koji su željeli vidjeti poznatu pjevačicu

Severina je ovog vikenda nastupila u Brežicama, a ispred kluba koji prima oko 1500 ljudi ostale su tisuće ljudi. Klub je bio premalen da primi sve obožavatelje pred kojima je Severina prvi put nastupila bez štaka nakon što se prije gotovo dva mjeseca podvrgnula operaciji koljena.

Sudeći prema videu objavljenom na stranicama kluba, Severina je i dalje jedna od najpopularnijih pjevačica u Sloveniji. Brojni autobusi dovozili su posjetitelje na koncert, a prometni kaos bio je toliki da je morala intervenirati i policija.

>>Slatka kao šećer! Poslušajte Severinin navijački hit 'Brazil'

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar biserkoo
biserkoo
21:28 28.04.2014.

Još da je i prdnula bio bi naslov preko cjele stranice!

ME
melinda
21:01 28.04.2014.

Bravo seve ti si nas ponos i cijela hrvatska te podrzava i voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije