Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'što je meni bilo?'

Severina otkrila za koji spot misli da je sramotna greška: 'To je na granici s ludilom'

Foto: Instagram
1/12
17.05.2021.
u 12:00

– Onda sam se gledala i mislila: ''Bože, što je tebi bilo? Što je tebi bilo?'' Ja tamo klečim na betonu, ovdje sam potpuno nepomična, u trudnom stanju. Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i griješimo, ali napravimo i dobrih stvari – priznala je Severina.

Pjevačica Severina (49) dugih je 30 godina na sceni, a u toliko godina s raznim stilovima i trendovima koji su se mijenjali nije čudo da dođe i do poneke pogreške u radu zbog kojih joj je danas pomalo neugodno. 

Naime, ekipi INmagazina Severina je otkrila zbog kojeg se spota hvata za glavu.

''Sjećam se kad sam bila u rodilištu, baš sam bila pred porod, super je splitsko rodilište, ima svaki krevet svoju televiziju... Onda sam gledala spotove, vidjela sam sebe, pjevam ''Gas, gas'', mislim da je to na granici s ludilom. Onda sam se gledala i mislila 'Bože, što je tebi bilo? Što je tebi bilo?' Ja tamo klečim na betonu, ovdje sam potpuno nepomična, u trudnom stanju. Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i griješimo, ali napravimo i dobrih stvari'', priznaje Severina. 

Severina je na sceni od početaka 1990. godine kada je pobijedila na radijskom natjecanju „DemoX“ Radio Zagreba i osvojila snimanje svog prvog LP-a. Srpnja 1990. godine nastupala je na Splitskom festivalu s pjesmom „Vodi me na ples“, a krajem godine i na Zagrebfestu s pjesmom „Sklopi oči muzika dok svira“, gdje je osvojila prvu nagradu. Iste godine postala je i voditeljica emisije „Top cup“ na HRT-u, koju je vodila godinu dana, a krajem godine otišla je na prvu turneju po Australiji.

Početkom 1991. godine upoznala je poznatog skladatelja Zrinka Tutića s kojim je 1992. godine snimila svoj drugi album Severina. S albuma su izdana dva singla „Tvoja prva djevojka“ i „Kad si sam“.

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:10 17.05.2021.

E', da je samo to, cijeli tvoj glazbeni opus je na granici s ludilom, a često ju je i prešao.

Avatar Malazan
Malazan
13:50 17.05.2021.

Nije se pitala što joj je bilo na jahti, nego u spotu cajkaške pjesme, kojoj su nalik sve u posljednjih 10 godina!?

KR
kristov
12:05 17.05.2021.

Da ova pušilica nije glasala, pevala i zagovarala za Tomaševića, nikad ovaj pobjede vidio ne bi .. Takvi vode Hrvatsku ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije