Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA IH

Severina otkrila na čemu trenutno radi, u komentarima joj se javile poznate Hrvatice

Severina
Foto: Instagram
1/6
17.10.2020.
u 20:00

- Glazba okuplja ljude. Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša?, napisala je Severina, koaj je najavila da radi na novom albumu.

Severina Kojić objavila je na Instagramu fotografiju koja je razveselila njene obožavatelje. - Glazba okuplja ljude. Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša?, napisala je Severina, koja je najavila da radi na novom albumu.

- Jedva čekam, stari mi već preskače u autu, napisala je voditeljica Paola Velić-Bekić, a fotografiju je komentirala i dizajnerica i glazbenica Matija Vuica. 

- Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37,5 ljudi, ja sam ono pola, napisala je Vuica, a Severina se na to nasmijala.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Hahaha, može, kod mene ćemo ih isto nagurati desetak, odgovorila joj je pjevačica.

Dok joj ide na glazbenom planu, Severini posljednjih mjeseci ne ide na privatnom.

Severina
1/7

- Podsjetimo, posljednjih mjeseci sve više se priča kako u braku između Severine i Igora Kojića više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću.

U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se da su i pred razvodom. Severinin svekar Dragan Kojić Keba prije nekoliko dana je proslavio i rođendan, a pjevačica mu ga nije čestitala na društvenim mrežama, kao što je to radila prijašnjih godina.

 

Ključne riječi

Komentara 6

NE
Nemojtimenimojneme
22:19 17.10.2020.

Traži novu budalu....

TM
trade_mark
00:57 18.10.2020.

Koga više briga? Njeno vrijeme je prošlo, nasreću! Ne ponovilo se!!

JO
jovanovic
21:07 17.10.2020.

treca sreca mozda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije