Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
družili se u backstageu

Severina oduševila Michaela Bublea, zbog naše pjevačice učinio ono što baš nikada ne radi

Foto: Promo
1/4
18.09.2019.
u 09:31

Kada je Buble od organizatora čuo za Severininu prošlu regionalnu turneju Buble 'Dobrodošao u klub' i kada je vidio par isječaka s te turneje, oduševljeno je pristao da upozna našu pjevačicu.

Uoči početka koncerta, svjetski poznati glazbenik, Kanađanin Michael Bublé u backstageu zagrebačke Arene primio je jednu od najvećih regionalnih izvođača – Severinu i poželio joj sreću uoči početka njezine velike regionalne turneje ''The Magic tour''.

Kanadski pjevač inače nikoga ne prima prije početka svojih koncerata, ali kada je od organizatora čuo za Severininu prošlu regionalnu turneju ''Dobrodošao u klub'' i kada je vidio nekoliko isječaka s te turneje, oduševljeno je pristao da je upozna i da razmjeni s njom dojmove oko produkcije koncerata i njezine nadolazeće turneje za koju vlada ogroman interes publike i medija iz cijele regije.

Michael Bublé u Zagreb je došao s više od 20 šlepera opreme, raskošnom pozornicom i orkestrom, a upravo to Severina priprema i za svoju nadolazeću turneju. S njom će na pozornici biti bend od 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača, a u samu organizaciju uključeno je više od sto osoba. Cijelu ''The magic tour'' karavanu čini čak 15 šlepera opreme, što je do sada najveća organizacija regionalne turneje nekog regionalnog izvođača u povijesti.

Četvrta po redu Severinina regionalna turneja započet će 16. studenoga 2019. u njezinu rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga 2019., Zagreba 7. prosinca 2019., Ljubljane 21. prosinca 2019., dok će se datum za Skopje objaviti uskoro. Interes za koncertima je golem, što dokazuje činjenica da je do sada gotovo već skoro rasprodana donja tribina za splitsku Arenu te su u prodaju puštene ulaznice za gornju tribinu.

U koncertima koji se najavljuju kao ''magična bajka za cijelu obitelj'' uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma ''Halo'', koji su na YouTubeu preslušani već više od 300 milijuna puta.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
11:58 18.09.2019.

Nego, kad je Severina nasa, a kad je "njihova"/srpska? Cisto da znam za ubuduce...

DU
Deleted user
12:30 18.09.2019.

Joj dajte, nemojte biti smiješni. Mislite da ju je Buble želio upoznati? Nagurali su mu je. Tko bi od svjetskih izvođača ikada želio upoznati neku cajkušu? Jedino u što sam sigurna, Buble toliku količinu plastike u jednoj osobi nikad nije vidio.

Avatar dovidovic
dovidovic
09:57 18.09.2019.

Sve što je regionalno, je i odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije