Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOMENE

Severina objavila posvetu Rijeci i otkrila što je veže za Šerbedžiju

Severina
Foto: Instagram
1/4
26.01.2020.
u 23:00

Uz Rijeku me vežu lijepe uspomene, divni ljudi, moja voljena Mani, HNK, Karolina Riječka i barunica Castelli, kao i ovaj Krležin šešir na mojoj glavi, koji mi je posudio moj dragi prijatelj Rade Šerbedžija - napisala je Severina

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Radom Šerbedžijom, i poslala posebnu poruku Riječanima. 

- Uz Rijeku me vežu lijepe uspomene, divni ljudi, moja voljena Mani, HNK, Karolina Riječka i barunica Castelli, kao i ovaj Krležin šešir na mojoj glavi, koji mi je posudio moj dragi prijatelj Rade Šerbedžija... Rijeka je neko vrijeme bila moj drugi dom, ovdje sam živjela njezinu kulturu i baš zato sam ponosna što uskoro postaje Europska prijestolnica kulture 2020. Vidimo se u subotu, da proslavimo zajedno - napisala je Severina pokraj fotografije koja u kratkom roku dobila 25 tisuća lajkova. 

- Bravo draga Severina, najbolja si, bez konkurencije!!! Meni najdraža pjevačica i definitivno najbolji Čovjek na estradnom nebu - bio je samo jedan od brojnih oduševljenih komentara pokraj fotografije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije