Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA FANOVE

Severina objavila bizarnu fotografiju i priopćenje: 'Ozračila me 5G mreža'

Severina
Foto: Instagram
1/5
19.04.2020.
u 16:58

- Drage curice, dragi dječaci, studenti i đaci, policajci…. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umjesto SeVeTeVe, večeras emitirati repriznu snimku jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to posljednje čega se Seve trenutačno sjeća -napisala je pjevačica

Severina Kojić svoje je fanove navikla na to da svake subote navečer iz doma Kojićevih u Beogradu na Instagramu pjeva i priča uživo. No, sinoćnjeg izdanja SeveTeve nije bilo. Pjevačica je na Instagramu objavila bizarnu fotografiju na kojoj iz njene glave "raste" nekoliko ruku u obliku krune, a pokraj toga je izdala "izvanredno priopćenje".

Severina
1/7

- Drage curice, dragi dječaci, studenti i đaci, policajci…. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umjesto SeVeTeVe, večeras emitirati repriznu snimku jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to posljednje čega se Seve trenutačno sjeća. Nasreću, izrasle joj ruke, jer što veli njena pjesma: ‘…ruke služe mi da pijem, soba da se u njoj krijem, da se ni s kim tu ne družim…’ P.S. Ne brinite, kažu neuroznanstvenici da će sve biti okej već sljedeće subote. 20:30h Severina: Osveta crne udovice, napisala je pjevačica. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Severina je ranije ovog tjedna uhićena u Beogradu nakon što je u BMW-u zagrebačkih registracijskih oznaka zatečena na beogradskim ulicama dok je na snazi bio policijski sat. Prekršaj je odmah priznala te je putem menadžera poručila kako će platiti kaznu zbog neodgovornog ponašanja. Dva dana nakon nemilog događaja Severina se oglasila i s obožavateljima podijelila misao dana iz izolacije.

– Čuvajte se ljudi kojima je i slomljena šalica važnija od vašeg slomljenog srca.Ali ne osuđujte ih jer su već dovoljno osuđeni – poručila je pjevačica.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima
 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
18:06 19.04.2020.

di je nives?

LE
lector2corrector
18:33 19.04.2020.

bizarna fotografija i priopćenje, ruke koje oblikuju krunu na glavi... ovakova umjetnost i njezin opis bi bili dobar psihijatrijski materijal.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:00 19.04.2020.

Nekada je bila u boljoj formi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije