Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena pjevačica

Severina o majci: 'Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet mjeseci'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/13
05.12.2019.
u 18:18

Pjevačica je ispričala kako ju je majka rodila mjesec dana prije termina i to carskim rezom, a nakon poroda pet je mjeseci bila u komi.

Kako je provela prvi vikend sa sinom, otkako je Općinski građanski sud u Zagrebu donio privremenu mjeru da joj sin živi s ocem, Severina je detaljno opisala u Gloriji.

Ispričala je kako su proveli dan, koje igre su igrali i kako su pisali pismo Djedu Mrazu i družili su se sa Severininom mamom. U uvodu u tekst pjevačica se prisjetila kako ju je mama rodila carskim rezom mjesec dana prije termina.

- Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet mjeseci jer je bila u komi; bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet mjeseci. Rodila me u osmom mjesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vrijeme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Dodala je kako je njezina mama Ana uvijek znala kad ju treba i na koji način ju treba, pa je tako jako dobro znala da je kći treba tog vikenda i odmah je iz  Splita došla za Zagreb. Zaključila je kako tek sada kada je i sama majka, razumije kako je njezina mama uvijek znala što joj treba.

Podsjetimo Općinski građanski sud u Zagrebu, donio je privremenu mjeru prema kojoj, Severina sina sada ima pravo viđati svaki drugi vikend te utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, a ostalo vrijeme će njezin sin biti s oce Milanom Popovićem.

Pogledajte kako se ljubavna idila Severina i Milana Popovića pretvorila u pakao

Ključne riječi

Komentara 42

MN
maja-n
19:01 05.12.2019.

Daj prestani s prenemaganjem. Zaista dijete ne zasluzuje takvu majku koja svoju intimu prostituira za neke vise ciljeve. Dijete ti je zivo i zdravo, doduse emocionalno malo zaribano, ali to je posljedica prepucavanja nezrelih i egoističnih roditelja. S ocem je,, a nekom nepoznatom osobom. Milan nije dramatizirao kad je dijete viđao na kapaljku, već je očito s njim nastojao kvalitetno provesti vrijeme.

DU
Deleted user
19:22 05.12.2019.

Ima li još tko živ na ovom svijetu osim ove Severine?

DD
dobar.d
19:25 05.12.2019.

Kad bi ovoliko pisali o Kati Šoljić, to bi bilo razumljivo, ovo pak nije razumljivo. Mislim razumljivo je da ovo netko namjerno radi s ciljem totalnog zaglupljivanja, plus besplatna reklama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije