Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PREMIJERE "KUMEKA"

Severina o Bandiću: 'Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna'

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
23.11.2020.
u 11:55

Sinoć se s početkom u 19 sati održala premijera dokumentarnog filma "Kumek" kojeg potpisuje redatelj Dario Juričan. Prisutna je bila pjevačica Severina, ali i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon što je na premijeri filma "Kumek", Darija Juričana plijenila pažnju s maskom zanimljivog natpisa, pjevačica Severina Kojić oglasila se na Instagramu te podijelila svoje dojmove o sinoćnjem događaju.

"Sinoć sam bila na premijeri filma Kumek. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri Kuma pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Rek'o i utek'o. Bilo je jako zabavno", napisala je Severina i zahvalila se Juričanu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osim nje, na premijeri se pojavio i poznati voditelj Zoran Šprajc. Nosio je crvenu masku to mu je prvo pojavljivanje u javnosti nakon što mu je početkom studenog ugrađen stent. Osim njih, na događaj su došli i poznata lica političke scene, poput Marije Selak Raspudić i Nikole Grmoje.

Splićanka je nosila masku s natpisom "Vratit će se Valter" za koju mnogi smatraju da je određena poruka vladajućima.

Podsjetimo, pjevačica je preboljela koronavirus, ali bez simptoma.

1/6

– Preboljela sam koronu, nisam imala simptome, neki moji prijatelji su imali jake simptome, “umirali” od nemoći, ali hvala Bogu, svi su živi. Jedna moja poznanica iz Splita opisala je svoju priču kad su ju prikopčali na respirator. Sportašica, mlada, troje djece... kaže da je poželjela umrijeti. Neki kažu da korona dolazi u još gorem obliku... Neki kažu da nam dolaze svemirci... Svašta kažu, ali vi slušajte svoju savjest i vodite brigu o sebi i drugima – započela je Severina u jednoj objavi na Instagramu koju je završila s molbom za fanove. Molim vas, nosite maske i čuvajte se. I nemojte biti jedni od “brojki”. Volim vas – poručila je pjevačica koja je bliski susret s COVID-19 imala sredinom kolovoza kada je dobila potvrdu da je pozitivna.

Mustafa Nadarević oženio je Slavicu nekoliko mjeseci prije njene smrti, a ovo je njihova ljubavna priča.


 

Ključne riječi

Komentara 17

CO
Colors
12:31 23.11.2020.

Izgleda da neki još nisu naučili lekciju .Izazivate samo inat naroda s Severinom i sličnim aktivistima.Naučit će vas ovi izbori ponovno.

BU
burza
12:17 23.11.2020.

Zlato moje ti bi sigurno napravila bolji film od njih dvojice

MA
maziko
12:37 23.11.2020.

Sevke tvoj je Film mnogo bolji. Ipak si ti glumica par exellence. Toliko si dobra glumica da si i dite izgubila. A da,naravno svi su drugi krivi osim tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije