Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Severina ne poštuje odluku suda, a ovo je njezino objašnjenje

Severina Kojić
Foto: Instagram
1/6
09.07.2020.
u 10:36

Sin pjevačice i Milana Popovića trebao je s ocem provesti zadnji tjedan u lipnju kako je odlučio sud. Ali pjevačica je navvodno odbila predati sina ocu u tom terminu i zato je Popović podigao kaznenu prijavu.

Prije dva tjedna na Severininu adresu stigla je nova kaznena prijava koju je navodno podigao Milan Popović. Razlog zbog kojeg je bivši partner pjevačice podnio prijavu je, pišu 24 sata, to što mu je ona odbila predati sina. Prema njihovim saznanjima dječak je prema odluci suda, trebao zadnji tjedan u lipnju provesti s ocem, a Severina ga je odbila vratiti ocu zbog, kako je objasnila svojim suradnicima, straha od zaraze koronavirusom.

Općinski građanski sud u Zagrebu u studenom je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, a vrijeme s majkom će provoditi u terminima koje je odredio sud. Splitska pjevačica zadnjih nekoliko dana uživa u odmoru, a najavljujući koncert u rodnom gradu u razgovoru za Radio Dalmaciju ispričala je gdje su ona i sin proveli odmor.

Severina Kojić
1/9

- Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert, dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan - ispričala je Seve. Sa sinom je bila i na Plitvicima i spavali su u kućici na drvetu, a brodom su otišli i do Kornata.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:20 09.07.2020.

no comment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije