Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
družila se

Severina ne poštuje mjere i zabavlja se bez Igora, a u Dalmaciji viđen i Milan Popović

Foto: Instagram
1/8
06.08.2020.
u 18:45

Severina i Iva plesale su u prepunom klubu na otvoreno, ne poštujući mjere distanciranja, a nisu nosile ni maske, iako je pjevačica ranije upozoravala fanove da obavezno to moraju raditi.

Pjevačica Severina Kojić trenutačno je na Bolu na Braču. Severina je tamo s prijateljicom Ivom Radić od koje se u posljednje vrijeme gotovo i ne odvaja. Osim Ive s pjevačicom se u klubu družila i njezina nećakinja Mia Popović. Severina i Iva plesale su u prepunom klubu na otvoreno, ne poštujući mjere distanciranja, a nisu nosile ni maske, iako je pjevačica ranije upozoravala fanove da obavezno to moraju raditi.

Na vidiku još uvijek nema ni njezinog supruga Igora s kojim se nije vidjela još od sredine travnja, a kojem je čestitala rođendan prije nekoliko dana - objavivši staru zajedničku fotografiju.

Kako pišu 24 sata, osim Severine u Dalmacije je i njezin bivši suprug Milan Popović, s kojim ima sina Aleksandra. On je nedavno viđen kako veže svoju jahtu u Kaštelima.

1/8

Podsjetimo, u jednom razdoblju prestali su pratiti jedno drugoga na Instagramu, a Igor je na toj društvenoj mreži objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi: "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina." Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag: "Dosta ako Boga znate".

Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. Jedina koja je i dalje pratila Severinu bila je Igorova sestra Nataša koja već godinama živi u Americi gdje pokušava stvoriti glazbenu karijeru, a sada je više ni ona ne prati na Instagramu. Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet, čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala. Za razliku od Nataše, Igorova mama neke je fotografije s nevjestom uklonila s društvene mreže. Prije dva mjeseca Severina je s Kojićima bila u karanteni u Beogradu, svekrvi je pomagala oko čišćenja i kuhanja, i zato je sve iznenadio ovaj prekid odnosa s Kojićima.

Komentara 16

Avatar markoii123
markoii123
22:58 06.08.2020.

Izgleda da se Sevka prepusta ljetnoj avanturi.

DU
Deleted user
11:01 07.08.2020.

Seve ne voli mjere distanciranja ona voli bliskost, a i maskica samo smeta

MA
mayo
12:43 07.08.2020.

Vrijeme joj je za domaću kitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije