Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova linija

Severina natukla kilograme u izolaciji: 'Udebljala sam se 7 kg'

Foto: Instagram
1/9
08.04.2020.
u 09:50

Pjevačici Severini Kojić mnogi su zamjerali pretjeranu mršavost. Svi dušebrižnici sada su došli na svoje jer je Severina, kako je priznala, u karanteni dobila čak 7 kilograma. Obožavateljima je pokazala i kako sprema krumpirušu prema receptu njezine svekrve Olje.

Severina Kojić dane u izolaciji provodi u Beogradu. Zajedno sa suprugom Igorom Kojićem boravi u kući njegovih roditelja Olje i Dragane odakle se često javlja obožavateljima. Svake subote s obožavateljima komunicira putem Instagrama na kojem je pokrenula SeVe Teve, a u posljednjoj epizodi vlastitog Instagram showa raspričala se i o kilogramima. Pjevačici su mnogi u posljednje vrijeme zamjerali pretjeranu mršavost. Svi dušebrižnici sada su došli na svoje jer je Severina, kako je priznala, u karanteni dobila čak 7 kilograma.

1/12

 - Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava - otkrila je Severina. Istaknula je i kako radi na svojoj liniji, a svi koji održavaju formu poput nje trebaju se ponekad i nahraniti.

- Moramo nešto jesti. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju obitelji koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje’ - najavila je pjevačica pa obožavateljima pokazala kak sprema krumpirušu prema receptu njezine svekrve Olje.

-Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požaliti - samouvjereno je zaključila Severina.

Ključne riječi

Komentara 6

PI
Piksy
14:46 09.04.2020.

Gdje je tocno dobila tih 7 kg..iza uha mozda

HU
hudarupa3
18:23 08.04.2020.

Lijep pozdrav Severini, ona je cijepljena na sve.

MI
millla
13:30 08.04.2020.

Bravo, stvarno je bila premrsava, ne stoji joj to. Sad izgleda puno mlađe i zdravije sa svojim starim oblinama. Na njemu visinu i godine treba 60-65kg a ne 50-55.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije