Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije očekivao

Severina napokon otkrila s kim putuje po obali: 'Šetamo po otocima'

Foto: Instagram
1/9
07.07.2020.
u 20:54

Zbog pandemije Severina ove sezone ljetuje u Hrvatskoj i to na mjestima na kojima nije bila od djetinjstva.

Severina se posljednjih dana odmara u rodnoj Dalmaciji pa tako uživa u kupanju i sunčanju, ali i obilasku predivne hrvatske obale.

1/6

Za Radio Dalmaciju Severina je otkrila i da je s njom njezin 8-godišnji sin Aleksandar te da su posjetili Kornate i Plitvička jezera.

"Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert, dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", otkrila je pjevačica.

Zbog pandemije Severina ove sezone ljetuje u Hrvatskoj i to na mjestima na kojima nije bila od djetinjstva.

"Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska stvarno je predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo ponovno u Split", ispričala je.

 

Ključne riječi

Komentara 22

ZM
zeljko.mikacic
09:11 08.07.2020.

jel to troši lovu od pomoći,kaj joj je dala država ?

Avatar marsijaneri
marsijaneri
21:11 07.07.2020.

Vidi, vidi! Severina ove godine ljetuje u Hrvatskoj. Pa to si stvarno do ovog trenutka niti zamisliti nisam mogao

Avatar turskicobane
turskicobane
09:43 08.07.2020.

Nista jahta vise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije