Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za skrbništvo

Severina 200 dana ne smije vidjeti sina?

severina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
14.06.2017.
u 09:24

Aleksandar (5) prema privremenoj mjeri Općinskog suda, tjedan dana provodi s majkom, a tjedan s ocem

Severinu Kojić (45) odluka Općinskog suda, prema kojemu sin Aleksandar tjedan treba provoditi s ocem Milanom Popovićem, a drugi tjedan s njom, šokirala je, no ona zna s kim ima posla, piše 24sata.

Optimistična je jer vjeruje da će se sve na kraju dobro završiti. Aleksandar je već ispituje zašto ne može biti s mamom, nego sve više vremena provodi s ocem, rekao je izvor blizak pjevačici. Prije mjesec i pol dana Milan Popović (51) s ročišta je, koje je trajalo pola sata, izašao nasmijan. Severina Kojić (45) tog jutra nije došla na zagrebački Općinski građanski sud jer je otputovala u Ameriku na turneju.

Kasnije je saznala da je sutkinja Verica Nikić donijela privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar (5) jedan tjedan živi s njom, a jedan s Popovićem. Nadalje, dječak će jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem.
Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina niti ga u to vrijeme, dok je s ocem, kontaktirati, piše 24sata.
Njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru, piše 24sata. Zasad dječak tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

Komentara 8

NI
Nikomah95
09:31 14.06.2017.

"Majka" se nije pojavila na ročištu zbog turneje???

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:48 14.06.2017.

Napokon je jedan otac dobio pravdu !!

AN
Andreeejjj
18:13 17.06.2017.

MILAN POPOVIĆ: "Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana da provodi sa mnom. Vreme s detetom se deli na pola, s tim da majka može da nazove i poseti dete kada god poželi. Juče ga je zvala triri puta. Digla se "Takođe je netačno je da ću odvesti Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam ja dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da većinu vremena s Aleksandrom provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal, mi živimo u Zagrebu kad smo zajedno", kaže Popović i dodaje da gradi veliku kuću u Zagrebu u kojoj će se smestiti čitava njegova porodica, uključujući Aleksandra, njegovu devoku Bojanu i novorođenog Milana. Popović naglašava da želi da njegov sin Aleksandar ide u školu u Zagreb i da zaista nema nameru da traumira dete seljakanjem iz Zagreba u Beograd, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom". Svaka čast MILANE a SEVKA dvocjevka NE LAŽI NAM VIŠE, šuti uz svog ROMA Kojića a ne da provociraš ex muža ne fotkama ljubakanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije