Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETI SINGL

Severina je 'Popila' i predstavila novi hit

Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
20.03.2019.
u 14:54

Glazbu i tekst pjesme napisao je poznati hitmejker Dušan Bačić, dok je za aranžman bio zadužen Bojan Dragojević. Spot je režirala videoprodukcija Ljubba.

 Severina je nakon spota za pjesmu "Fatamorgana" danas objavila spot za pjesmu "Popila" koja se nalazi na njenom novom albumu "Halo" čije je digitalno izdanje izašlo 1. veljače, a tiskano na Dan žena 8. ožujka. 

Glazbu i tekst pjesme napisao je poznati hitmejker Dušan Bačić, dok je za aranžman bio zadužen Bojan Dragojević. Spot je režirala videoprodukcija Ljubba.

Ovo je već peti singl s novog Severininog albuma, a pjevačica je kazala kako će svaka od 17 pjesama biti veliki hit. Sudeći po pregledima na YouTubeu Severina je na dobrom putu da to ostvari. Primjerice, spot za "Fatamorganu" je samo u dva tjedna pogledan skoro dva milijuna puta. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:23 20.03.2019.

Jel' to ona glumica iz Sinja što je na jahti vodila ljubav sa oženjenim čovjekom i pritom snimila slučajno dokumentarac o pushing-u i leasing-u i nakon čega je u Srbiji postala udavača broj 1? Nije? Aha. Ispričavam se.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:25 21.03.2019.

Prava moralna Hrvatica .... čekamo nešto o Elli Dvornik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije