Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 7 godina

Severina izdaje novi album, na ovim fotkama izgleda bolje nego ikad!

Foto: Danilo Pavlović
1/7
30.01.2019.
u 16:00

Severina svakodnevno objavljuje nove informacije o albumu na svojem Instagramu, a kako su neke pjesme već poznate, nema sumnje da će i ovaj album postići velik uspjeh.

Jedan od albuma koji se s nestrpljenjem iščekivao svakako je onaj Severine Kojić, koja posljednjih godina, poput većine, radije izdaje singlove. No, nakon stanke od sedam godina, pjevačica 1. veljače izdaje novi album pod nazivom “Halo”.

– Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! Sedam objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije – rekla je Severina, koja je još prošle godine uspjela pomesti konkurenciju.

Naime, pjevačica je imala čak tri najgledanija videa na top-listi ove godine. Prema stranici Socialblade na petom je mjestu po broju pretplatnika, te ima više od pola milijarde pregleda. Novi album pjevačice bit će dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici veljače.

Foto: Danilo Pavlović

Na albumu su radili mnogi priznati autori kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Severina svakodnevno objavljuje nove informacije o albumu na svojem Instagramu, a kako su neke pjesme već poznate, nema sumnje da će i ovaj album postići velik uspjeh.

Publika i mnogobrojni obožavatelji željni su novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva. Premijera pjesme “Halo” bit će na njezinu YouTube kanalu 1. veljače.

Ključne riječi

Komentara 15

IP
info_punkt
17:29 30.01.2019.

lijepo je zinula. malo podsjeća na sex-lutku na napuhavanje.

LU
luzer96
17:57 30.01.2019.

Meni ne izgleda nikako ne volim silikone, sve je stvar ukusa ,plakali bi oboje i ona i ja, ona što bi htjela ja što ne mogu

ZA
Zagorec101
07:42 31.01.2019.

Ima li možda i novi video uradak.😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije