Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Severina i Igor Kojić jučer su i službeno okončali svoj brak

Igor Kojić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
20.08.2021.
u 14:49

Kako doznajemo sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

Nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, jučer je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića. Kako doznajemo, sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu.

U travnju prošle godine Severina se vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Pjevačica se proteklih mjeseci fokusirala na bitku za skrbništvo s bivšim partnerom Milanom Popovićem. 

Foto: Instagram

Nakon razvoda ni Severina ni Igor se još nisu službeno oglasili, a pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s odmora, citiravši Nazorovu pjesmu "Cvrčak". 

VIDEO Severina i Igor Kojić službeno jučer su službeno okončali svoj brak

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije